Samsung prezanton byzylyk fitnesi 'Galaxy Fit3'

Gjatë panairit të industrisë mobile, MwC në Barcelonë, Samsung prezantoi byzylykun e ri të fitnesit “Galaxy Fit3.”

E bërë nga alumini, me një kasë të re me një ekran më të gjerë dhe opsione të reja për monitorimin e gjendjes aktuale të përdoruesit.

“Galaxy Fit3” është projektuar me një ekran 1.6 inç, 45% më i gjerë se modeli i mëparshëm. Ndryshe nga disa orë të tjera inteligjente Samsung, Fit3 duhet të ketë një jetëgjatësi të baterisë deri në 13 ditë.

Së fundmi Samsung i kushton shumë rëndësi shëndetit të përdoruesve, ndaj Galaxy Fit3 vjen me një seri të tërë mjetesh që e monitorojnë shëndetin dhe gjendjen fizike të përdoruesve. Midis tyre është një mjet që monitoron mënyrën se si përdoruesi fle. Ai zbulon gërhitjen dhe monitoron nivelin e oksigjenit në gjak, dhe bazuar në këto të dhëna ofron Sleep Coaching të personalizuar me njohuri të rëndësishme që i ndihmojnë ata të kuptojnë më mirë gjumin e tyre dhe të sjellin ndryshime më të shëndetshme në jetën e tyre.

Galaxy Fit3 i lejon përdoruesit të monitorojnë aktivitetet e tyre gjatë gjithë ditës. Përdoruesit mund të gjurmojnë më shumë se 100 lloje ushtrimesh dhe të shikojnë të dhënat e tyre të ushtrimeve. Falë vlerësimit 5ATM dhe rezistencës ndaj ujit dhe pluhurit IP68, mund të përdoret në të gjitha kushtet e motit. Përveç kësaj, Galaxy Fit3 u ofron përdoruesve një kuptim më të thellë të shëndetit të tyre të përgjithshëm duke kapur metrika shëndetësore që përfshijnë rrahjet e zemrës dhe nivelet e stresit.

Galaxy Fit3 ka gjithashtu veçori sigurie si Fall Detection dhe Emergency SOS për thirrjet urgjente. Në rast të rënies, Galaxy Fit3 u ofron përdoruesve mundësinë për të thirrur automatikisht shërbimet e urgjencës për të kërkuar ndihmë mjekësore në kohën e duhur. Për më tepër, në situata emergjente, përdoruesit mund të dërgojnë një SOS duke shtypur pesë herë butonin anësor.

Për një përvojë të përmirësuar të veshjes, përdoruesit e Galaxy Fit3 mund të kenë gjithashtu një sërë veçorish brenda ekosistemit Samsung Galaxy. Galaxy Fit3 mund të përdoret për të kontrolluar drejtpërdrejt kamerën e telefonit inteligjent kur bëni fotografi dhe vendosni një numërim mbrapsht me telekomandën e kamerës, por edhe për të luajtur dhe menaxhuar mediat në pajisjen e lidhur. Galaxy Fit3 dhe një telefon inteligjent i çiftuar mund të sinkronizohen automatikisht, kështu që nëse telefoni inteligjent humbet, përdoruesit mund ta gjejnë lehtësisht duke përdorur veçorinë Find My Phone në Galaxy Fit3 ose anasjelltas./Dnevnik.hr