Jordi Alba

Manchester City dhe Juventus po e monitorojnë situatën e Jordi Albas

Manchester City dhe Juventus, janë duke shprehur interesim për mbrojtësin e krahut të majt Jordi Alban.

Sipas “Tuttosport”,  Juventus dhe Manchester City, janë duke e monitoruar me kujdes situatën e Jordi Albas në Barcelonë i cili ende nuk e ka rinovuar kontartën me “Blaugranët”.

Spanjolli Jordi Alba, ka kontratë me Barcelonën deri në vitin 2020.

Jordi Alba, më herët kishte thënë se është i surprizuar që ende nuk i kanë ofëruar kontratë të re atij për të qëndruar më gjatë në Barcelonë.