VIDEO - Shpërthen gypi i ujit në një rrugë në Prizren, shkakton vërshime

Në rrugën ‘William Walker’ në Prizren ka shpërthyer një gyp i ujit, duke shkaktuar vërshime në këtë rrugë, pas reshjeve të shiut.

Një qytetar ka dërguar një video në adresë të KALLXO.com dhe sipas tij, kjo gjë ka ndodhur disa herë.

Këto gypa menaxhohen nga ujësjellësi ‘KRU Hidroregjioni Jugor’.