Spitali i Gjakovës po trajton 15 pacientë me COVID-19

Spitali i Përgjithshëm në Gjakovë po trajton 15 pacientë me COVID-19, ndërsa në klinikën Infektive ka të hospitalizuar 20 pacientë vetëm në 14 orët e fundit.

Sipas njoftimit të Spitalit, pesë pacientë janë në pritje të rezultateve ndërsa katër pacientë po trajtohen me oksigjenoterapi kohë pas kohe.

Në Spitalin e Përgjithshëm në Gjakovë po trajtohen 15 pacientë me Covid-19,

Në Komunën e Gjakovës janë gjithsej 73 raste Covid-19, të shëruar 38 raste, aktive janë 33 raste, të vdekur 2 pacientë.

Njoftimi I Spitalit a përfunduar me apelin për mbajtjen e distancës fizike dhe maskës.