Shtrenjtimi i rrymës, intervistë me kryetarin e bordit të ZRrE-së, Ymer Fejzullahu - LIVE

Në emisionin “Kallxo Përnime” po diskutohet për shtrenjtimin e energjisë elektrike në Kosovë dhe çmimin të cilin do ta paguajnë qytetarët.

I ftuar në emision është kryetari i bordit të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë, Ymer Fejzullahu.

Cilat prova janë marrë për bazë për shtrenjtimin e rrymës?

Si u llogarit shtrenjtimi i energjisë elektrike?

Cila është përgjigjja e kryetarit të bordit të ZRrE-së për reduktimet e energjisë elektrike?

A do të auditohen investimet e KEDS pas privatizimit?

A kanë filluar hetimet ndaj KEDS për ndërprerje të energjisë elektrike?

A do të ketë përsëri shtrenjtim të energjisë elektrike?

Kur do të licencohet ‘Elektro Sever’ në katër komunat me shumicë serbe?