Postet nga: shtrenjtimi i rrymës

KOSTT: Kërkesat që tarifa e energjisë të kthehet në vlerën e mëhershme e rrezikon furnizimin me rrymë

Operatori i Sistemit, Transmisionit dhe Tregut të Energjisë Elektrike (KOSTT) ka reaguar pas vendimit të Gjykatës së Apelit për pezullimin e vendimit për shtrenjtimin e rrymës.

Ministri gjerman: Çmimet e larta të energjisë do të mbeten

Konsumatorët në Gjermani duhet të përgatiten për çmime të larta të energjisë në periudhë afatgjatë, ka thënë ministri gjerman i Ekonomisë, Robert Habeck të hënë...

Tahiri: Nesër do të dorëzojmë kallëzim penal për secilin anëtar të ZRRE-së

Shefi i Grupit Parlamentar të PDK-së, Abelard Tahiri ka paralajmëruar se nesër do të dorëzojnë kallëzim penal në Prokurorinë Speciale, për secilin anëtar, veç ...

PDK: Arritëm ta pezullojmë vendimin e padrejtë të ZRRE-së për shtrenjtimin 100% të energjisë elektrike

Partia Demokratike e Kosovës sot ka mbajtur konferencë për media në lidhje me vendimin e Gjykatës Themelore në Prishtinë për shtyrjen e ekzekutimit të vendimit të ...

Deklarohen nga ZRrE: Vendimi për ta shtrenjtuar rrymës është i ligjshëm, ne do të ankohemi

Zyra e Rregullatorit të Energjisë do të ankohet në Gjykatën e Apelit ndaj vendimit të Gjykatës Themelore të Prishtinës për të shtyrë ekzekutimin e vendimit pë...

Shtyhet ekzekutimi i vendimit të ZRrE-së për ta shtrenjtuar rrymën

Gjykata Themelore e Prishtinës ka aprovuar kërkesë padinë e Partisë Demokratike e Kosovës (PDK), kundër vendimit të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë (ZRrE), për ...

Kryesuesi i bordit të ZRrE tregon se si po llogariten faturat e rrymës që nga 9 shkurti

Nga data 9 shkurt 2022 kanë hyrë në fuqi tarifat e reja të energjisë elektrike, të miratuara nga Zyra e Rregullatorit të Energjisë (ZRrE). Këto tarifa janë rritur në çmim pë...

Përsëri paralajmërohet protestë për shtrenjtimin e rrymës

Organizatorët e protestës “Asnji cent ma shumë” përsëri kanë paralajmëruar protestë për të kundërshtuar shtrenjtimin e rrymës.