Shpërthim brenda një banese në Graqaincë, lëndohet një grua

Dy persona në fshatin Uglar të Graçanicës kanë raportuar se kanë dëgjuar një shpërthim në një banesë.

Në vendin e ngjarjes kanë dal njësitet policoore , të cilët kanë gjetur viktimën e cila kishte pësuar lëndime trupore.

Sipas njoftimit, viktima është dërguar në Shtëpinë e Shëndetit dhe nga mjeku kujdestar është konfirmuar se e njëjta është jashtë rreezikut për jetë.

Rasti po vazhdon të hetohet nga policia.