Sadiku: Shtohen shërbimet laboratorike në QKMF në Prishtinë

Drejtori i Shëndetësisë në Prishtinë, Izet Sadiku, ka bërë të ditur se nga 1 shkurti në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare do të kryhen analizat T3, T4,  TSH dhe HbA1c.

“Duke filluar nga data 1 shkurt 2023, laboratori i Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare në kryeqytet do të fillojë të punojë çdo ditë pune për kryerjen/procesimin/ e analizave”- ka shkruar Sadiku. 

Drejtori ka thënë se numri i analizave është rritur duke marrë parasysh numrin e lartë të pacientëve të prekur nga sëmundja e diabetit dhe gjëndrës tiroide.