Postet nga: qkmf

Reagimet e kandidatëve për kryetar të Dragashit për gjendjen e banjove të QKMF-së

Kandidatët për kryetar të Komunës së Dragashit janë ballafaquar me pamjet e QKMF-së në këtë qytet, ku shihet papastërtia dhe dëmtim i nyejve sanitare.

Reagimi i kandidatëve kur shohin banjot e papastërta të QKMF-së në Istog

Kandidatët për kryetar të Komunës së Istogut, në Debat Pernime janë përballur me pamjet e banjove në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare në kë...

Kandidati për kryetar të Mamushës shpreson se deri në gusht 2022 funksionalizohet objekti i i ri i QKMF-së

Kandidati për kryetar të Komunës së Mamushës, Abdylhadi Krasniq nga Partia Demokratike Turke e Kosovës ka thënë se deri në gusht të vitit ardhshëm ...

Prishtina mbetet pa mjekë për shkak të mbylljes së çerdheve

Bujar Gashi, drejtor i Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare në Prishtinë ka deklaruar se vendimet e nivelit qendror po ndikojnë në mungesën e stafit mjekësor.

Besim Kodra: Një pacient me COVID-19 blen barna deri në 5 mijë euro

Besim Kodra nga Shoqata e të drejtave të pacientëve në Kosovë ka thënë se pacientët në Kosovë kanë paguar derti në 5 mijë euro për të marrë ...

Bujar Gashi: Ministria na ka furnizuar me ilaçe por kemi mungesë të disa produkteve esenciale

Drejtori i Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare në Prishtinë (QKMF), Bujar Gashi, ka thënë në emisionin "Kallxo Përnime" se shërbimet për COVID-19 i japin ...

Ish-drejtori i Shëndetësisë zgjidhet drejtor në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare në Prishtinë

Ish-drejtori i Shëndetësisë në Komunën e Prishtinës, Bujar Gashi, është zgjedhur të jetë në krye të Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare (QKMF).

Ish-drejtori i Shëndetësisë Bujar Gashi u zgjodh drejtor në QKMF në Prishtinë

Komuna e Prishtinës ka publikuar emrat e drejtorëve të Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare (QKMF) dhe Qendrës së Mjekësisë Urgjente (QMU).