Postet nga: izet sadiku

Kuvendi i Prishtinës merr vendim për themelimin e Poliklinikës Stomatologjike Specialistike

Kuvendi i Komunës së Prishtinës ka marrë vendim për themelimin e Poliklinikës Stomatologjike Specialistike të kryeqytetit.

Fillojnë vizitat sistematike shëndetësore në shkollat e kryeqytetit

Drejtoria e Shëndetësisë në Prishtinë në bashkëpunim me Drejtorinë e Arsimit sot filloi vizitat sistematike shëndetësore për nxënësit e shkollave në kryeqytet.

Prishtinë, mamografia falas deri në fund të vitit

Drejtori i Shëndetësisë në Komunën e Prishtinës, Izet Sadiku, ka bërë të ditur se shërbimi i mamografisë do jetë falas gjatë gjithë vitit.

Nga fillimi i nëntorit nisin vizitat mjekësore të nxënësve në shkollat e kryeqytetit

Vizitat shëndetësore tek nxënësit e shkollave fillore të Prishtinës pritet të nisin nga fillimi i muajit nëntor.

Drejtori i Shëndetësisë në Prishtinë: Gratë me kancer të gjirit do të subvencionohen me proteza

Drejtori i Shëndetësisë në Prishtinë, Izet Sadiku, në emisonin “Kallxo Përnime”, ka thënë se nga 1 janari i vitit të ardhshëm gratë e diagnostikuara me kancer ...

Prishtinë, nga viti i ardhshëm fillojnë vizitat mjekësore shtëpiake pёr nёnёn dhe fёmijën

Nga viti i ardhshëm Komuna e Prishtinës do të nisë me vizitat mjekësore për nënën dhe fëmijën.

Rama: Spitali i Prishtinës pritet të fillojë gjatë vitit 2023

Ndërtimi i Spitalit të Prishtinës pritet të fillojë gjatë vitit 2023. Kështu u paralajmërua në takimin e mbajtur nga kryetari i Prishtinës, Perparim Rama; ministri i ...

Komuna e Prishtinës do ofrojë kujdes 7 ditë në javë për pacientët me sëmundje kronike

Komuna e Prishtinës ka marr vendim që të ofrojë  kujdes shtesë për pacientët me sëmundje kronike nga 5 ditë punë sa  ishte, në 7 ditë në javë.