Qeveria deklarohet për heqjen e rrethojave

Qeveria e Kosovës është deklaruar rreth heqjes së rrethojave pranë objektit të ekzekutivit që gjendet në qendër të Prishtinës.

Zëdhënësi i Qeverisë së Kosovës, Përparim Kryeziu në një përgjigje për KALLXO.com e ka konfirmuar heqjen e rrethojave.

“Në mes sheshit të qytetarëve dhe oborrit të Qeverisë nuk duhet të ketë pengesa”, ka thënë Kryeziu.

Largohen rrethojat e oborrit të Qeverisë së Kosovës

.