Postet nga: Mbledhja e Qeverisë

Ndahen 4 milionë euro për ndërtimin e shtëpive për pjesëtarët e komuniteteve pakicë në veri

Qeveria e Kosovës ka ndarë 4 milionë euro shtesë të cilat do të përdoren për subvencionimin e ndërtimit të shtëpive në katër komunat veriore: Mitrovicë ...

773,600 euro i ka ndarë Qeveria e Kosovës për Kuzhinën Popullore dhe për Skemën e Granteve për Zanate

Qeveria e Republikës së Kosovës në mbledhjen e saj të 197-të, të cilën e ka mbajtur në formë elektronike më 29.03.2024, mori dy vendime për ndarjen e ...

Kurti: Muaji mars shembull mësimor i një populli që vuajti dhe triumfoi për liri e pavarësi

Në mbledhjen e 191-të të Qeverisë dhe 26 vjetorit të Epopesë së UÇK-së, kryeministri Kosovar Albin Kurti deklaroi se muaji mars është shembull mësimor i një populli që vuajti ...

Qeveria ndan 120 mijë euro për fushatën sensibilizuese për regjistrimin e popullsisë

Qeveria e Kosovës ka ndarë 120 mijë euro për fushatën sensibilizuese për projektin e regjistrimit të popullsisë.

Miratohet nisma për njohjen dhe konvertimin e patentë-shoferëve ndërmjet Kosovës dhe Emirateve të Bashkuara Arabe

Qeveria e Kosovës ka miratuar nismën për lidhjen e memorandumit të mirëkuptimit për njohje reciproke dhe konvertim të patentë-shoferëve ndërmjet Qeverisë së ...

FSK pritet t'i marrë në shfrytëzim hapësirat e ish-kampit 'Casablanca' në Suharekë

Forca e Sigurisë së Kosovës pritet t’i marrë në shfrytëzim pronat e ish-kampit “Casablanca” në Suharekë.

Miratohet kërkesa e Ministrisë së Financave për transferet nga nënprogrami ‘Shpenzimet e Paparashikuara’ në nënprogram tjetër

Kabineti qeveritar ka zhvilluar mbledhje elektronike sot, me ç’rast ka miratuar një vendim.

Qeveria mban mbledhje elektronike, emëron Hyrmete Mydytin kryesuese e bordit të drejtorëve të Postës

Qeveria e Kosovës ka zhvilluar një mbledhje elektronike në të cilën ka marrë tri vendime.