Postet nga: qeveria e kosovës

Vendimi i Qeverisë për masat ndaj COVID-19, lejohen aktivitet sportive

Aktivitet sportive në hapësira të mbyllura dhe të hapura tashmë janë të lejuar me vendimin e fundit të Qeverisë së Kosovës për masat ndaj coronavirusit.

Qeveria-Kuvendi

Bashkësia e Tarikateve, bashkësia e gjashtë fetare në Kosovë

Qeveria e Kosovës miratoi plotësim-ndryshimin e Projektligjit për Lirinë Fetare, i cili parasheh që Bashkësia e Tarikateve të Kosovës të jetë bashkësia e gjashtë ...

Qeveria themelon Këshillin Ndërministror për Ujërat, e drejton Kryeministri

Në mbledhjen e sotme të Qeverisë është marrë vendim që të themelohet Këshilli Ndërministror për Ujërat.

Qeveria zëvendëson sekretarin e pezulluar të MTI-së në komisionin për zgjedhjen e bordit të KPMM-së

Në mbledhjen e sotme, Qeveria e Kosovës ka zëvendësuar Burim Rrecin, sekretarin e pezulluar nga puna të Ministrisë dhe Industrisë në komisionin për zgjedhjen e bordit ...

Rroga e Skender Hysenit bëhet sa e një zëvendësministri

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme ka vendosur që koordinatori shtetëror për dialogun me Serbinë, Skender Hyseni të paguhet sa një zëvendësministër.

Ministrja Haradinaj-Stublla reagon pas takimit të Vuçiqit me ambasadorin palestinez

Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Meliza Haradinaj- Stublla, ka reaguar pas takimit të sotme të Presidentit serb, Aleksandar Vuçiq me ambasadorin e Palestinës në ...

Kosova futet në kredi për të mbështetur ndërmarrjet publike

Ministrja e Financave, Hykmete Bajrami, njoftoi se sot ekzekutivi kosovar aprovoi dy marrëveshje financiare. Vlera e përgjithshme e këtyre marrëveshjeve kap shifrën 41 milionë euro.

Qeveria e Kosovës zotohet për luftimin e antisemitizmit dhe racizmit

Qeveria e Kosovës është zotuar për të luftuar antisemitizmin dhe racizmin.