Ilustrim: Poqi elektrik

Punime të planifikuara nga KEDS, nesër ndërprerje të rrymës deri në 12 orë

Për shkak të punimeve në rrjetin energjetik, kompania për shpërndarjen e rrymës, KEDS, ka njoftuar se edhe nesër në disa qytete e fshatra do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

KEDS njofton se koha më e gjatë pa rrymë do të jetë 12 orë.

Ky është orari sipas rajoneve të Kosovës:

Rajoni i Prishtinës

Punime në projekte investive

Data e punimit: 23-10-2020

1.

Në NS 110/10(20)kV Prishtina 5   do të ndërprehet:

NS 10/04 kV TSB Llukar (Kodi: 13000004117) nga ora 10:30 deri në ora 15:30

Vendet: Një pjesë e Llukarit.

Arsyeja: Punime në projektin PLC.

2.

Në NS 110/35/10 kV Prishtina 1   do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Semitronix  (Kodi: 10000012) nga ora 09:00 – 18:00

Vendet:Pompa trikom, Interex, Lesna ing AFA, Semitronix construction, TS Nisret Krasniqi, TS Petrit Deshishku,TS Bashkim Deshishku

Arsyeja: Punimi i lidhëseve dhe kokave te tensionit te mesëm

3.

Në NS 35/10 kV Fushe Kosove   do të ndërprehet:

TS 10/04 kV  Mesbardh 1 (Kodi: 15018008069) nga ora 09:00 – 16:00

Vendet: Mesbardh nje pjese, rr.Bardhi.

Arsyeja: Ngritja e shtyllave

4.

Në NS 220/ 35/10 kV Podujeva    do të ndërprehen:

TS 10/04 kV  Kombinati  (Kodi: 14000002013) nga ora 08:00 – 11:00

TS 10/04 kV  Spitali  (Kodi: 14000002012) nga ora 08:00 – 11:00

Vendet: Rr.Zahir Pajaziti, rr. Ali ajeti, rr.Lordi Bajron, rr.Bedri Bajrami, rr.Fahri Fazliu, rr.Agron rrahmani

Arsyeja: Ngritja e shtyllave

5.

Në NS 35/10kV Fushë Kosova  do të ndërprehet:

TS 10/04kV Bajqincët  (kodi: 15018018064) prej orës    09:00 – 16:00

Vendet:Fsh. Bardhi I madh një pjese.

Arsyeja: Shtrirje e kabllos

6.

Në NS 110/10 kV Prishtina 5   do të ndërprehet:

TS 10/04 kV  Ismet asllani  (Kodi: 13000006085) nga ora 09:00 – 21:00

Vendet: Rr. Ismet Asllani, rr.Viktor Hugo, rr.Haxhi Zeka ( nje pjese).

Arsyeja: Nderrimi i transformotorit dhe kthinave

7.

Në NS 110/35/10 kV Prishtina 1  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Apollonija  (Kodi: 10000013) nga ora 09:00 – 21:00

Vendet: Agani,Emajliku,Universiteti AAB,Agron Gashi “Fabrika e Xhamit,Shtypshkronja Dinor

Arsyeja: Punimi i kokave kabllovike

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 23-10-2020

1.

TS 35/10kV Fushë Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zona industriale Vragoli (Kodi: 15018014) prej orës 10:00  deri në ora 13:00

Vendet: Petrol Company, Shtypshkronja “Zeri”, Asllani,  Dimi .

Arsyeja: Punime ne Projektin NS 35/10 kV F.Kosove.

2.

Nga NS 35/10kV Fush Kosova I do të ndërprehet:

Dalja 10KV Hekurudha (Kodi 15018013) prej ores 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Hekurudhat e Kosoves Fushe Kosove.

Arsyeja: Punime ne Projektin NS 35/10 kV F.Kosove.

3.

Nga NS 35/10kV Fush Kosova I do të ndërprehet:

Dalja 10KV Ujësjellësit – Kuzmin (Kodi 10012009) prej ores 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Pompat e Ujesjellsit.

Arsyeja: Punime ne Projektin NS 35/10 kV F.Kosove.

4.

Nga NS 35/10kV Fush Kosova I do të ndërprehet:

Dalja 10KV Mulliri (Kodi 10012012) prej ores 13:00 deri në ora 16:00

Vendet: Mulliri Fushe Kosove.

Arsyeja: Ndërrimi i ndërprersit të fuqisë.

5.

Nga NS 35/10kV Fush Kosova I do të ndërprehet:

Dalja 10KV Fabrika e UShqimit të bagëtive  (Kodi 15018011) prej ores 13:00 deri në ora 16:00

Vendet: Fabrika e ushqimit të bagëtive.

Arsyeja: Punime ne Projektin NS 35/10 kV F.Kosove.

Rajoni i Pejës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 23-10-2020

1

TS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zallqi (Kodi: 50052003) prej orës 09:00-12:00 si dhe 13:00 -16:00

Vendet: Gurakoc Musollet, Gurakoc, Prekalle, Trubohoc, Zabllaq, Zallqi, Shalonovice, Osojan, Tupeq, Bllagaq, Dreja .

Arsyeja: Pastrim trasesë

2

TS 110/10(20)kV Peja 2 do te ndërprehet:

Dalja 10kV Kastrati (kodi: 51000007) prej ores  10:30  deri në ora 14:30

Vendet: Lagjja Dardania, Llozhani, Zllopeku, Poqesta, Belinca, Doberdoli, Babiqi, Pistoni, Sedefi.

Arsyeja e nderprerjes: Pastrim trasesë

3.

TS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Tomoci (Kodi: 50052004 )  prej orës  09:00-12:00 si dhe 13:00-16:00

Vendet: Tomoci 1, Gurakoci ,Verici dhe Kovragë.

Arsyeja: Pastrim trases.

Rajoni i Prizrenit

Punime në projekte investive

Data e punimit: 23-10-2020

1.

Në  TS 110/35/10kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

NS 35/10kV Pirana (kodi 300340) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV  prej orës 10:00  deri ne ora 16:00

Vendet: Fshatrat: Bregu i Drinit, Dedaj, Kabash i Hasit, Krajk (një pjesë), Kushnin, Lubizhdë e Hasit, Lukinaj (një pjesë) dhe Romajë, Mamusha, Medevec, Sërbicë e Ulët, Sërbicë e Poshtme dhe Zojz, Piranë, Randobravë, Retijë dhe Reti e Poshtme, Krushë e Madhe, Krushë e Vogël dhe Randobravë (një pjesë), Biznese në Piranë dhe Krushë e Vogël dhe I.M.N”Tulltorja” në Landovicë.

Arsyeja: Instalimi i SCADA-së, faza e III-të

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 23-10-2020

1.

TS 110/35/10 kV Theranda do te ndërprehet:

Dalja 10kV Mushtishti  (kodi: 32000002) prej ores  09:00-12:00 si dhe 13:00 -16:00

Vendet: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci.

Arsyeja e nderprerjes: Pastrimi I trasesë, ndrrimi izolatoreve.

Rajoni i Ferizajt

Punime në projekte investive

Data e punimit: 23-10-2020

1.

Në NS 35/10 kV Ferizaj 2   do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Sillosi (Kodi: 40041001) nga ora 09:00 – 11:00

Vendet: Rrugët: 1 Tetori (një pjesë), 28 Nëntori (një pjesë), Arsim Rexhepi, Bajram Kelmendi (një pjesë), Bilall Shala, Cen Dugolli, Driton Islami, e Reçakut, Ganimete Tërbeshi, Hasan Berisha (një pjesë), Magj. Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Metush Krasniqi (një pjesë), Ndre Mjeda (një pjesë), Nora Kelmendi (një pjesë). Fshatrat: Papaz, Pojatë, Rahovicë, Sazli, Softaj, Talinoc, (një pjesë), Talinoc i Jerlive (një pjesë) dhe Talinoc i Muhaxherëve (një pjesë).

Arsyeja: Vendosja e konzollave ne linje ekzistuese

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 23-10-2020

1.

TS 35/10kV Shtërpca do të ndërprehet:

Dalja 10kV Sharri – Molika (kodi: 40044007 ) prej orës    08:00  deri në ora 09:00

Vendet: TS Repititori, TS Shkolla Skijimit, TS Kulla, TS Hotel Molika .

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim trase,shtrengim i per?uesve.: Pastrim Traseje dhe revizion i linjes.

Rajoni i Mitrovicës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 23-10-2020

1.

Nga TS 35/10kV Shupkovci | do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shala (Kodi: 70000101)  prej orës 09:00-12:00 si dhe 13:00-16:00

Vendet: Reka, Tunelli i Parë, Kutllofc, Mazhiqi, Rashani, Terstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaqica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja, Selaci .

Arsyeja: Pastrim Traseje dhe revizion i linjes.

Rajoni i Gjakovës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 23-10-2020

1.

TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Cermjani (Kodi: 80080012)  prej orës  09:00-12:00 si dhe 13:00-16:00

Vendet: Bardhaniq, Bare e Madhe, Bec, Bërdosana, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Krlan, Meqe, Netiç, Rashkoc, Vraniq, Zhabel, Zhdrellë.

Arsyeja: Pastrim trases.

Rajoni i Gjilanit

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 23-10-2020

1.

Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ropotova  (Kodi: 62000014)  prej orës 10:00  deri ne ora 14:00

Vendet: Bozhec, Busavatë dhe Miganoc.

Arsyeja: Montimi I ndaresave linjor ne Ranilluk.