Punime në rrjet, KEDS njofton për vendet ku do ketë ndërprerje të energjisë në katër ditët e ardhshme

Ky është orari sipas rajoneve të Kosovës:

28.01.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

NS 35/10kV Mazgiti  do të ndërprehet:

LP 10[kV]  Lumi i madh – Stabilimenti në Stanoc në dy termine nga ora 10:00 deri 10:30 dhe nga ora 13:30 deri 14:00

Pa tension mbesin:

1.NS 10/0.4[kV] Te magazine (kodi: 15019008081)

2.NS 10/0.4[kV] Lumi  i madh-banesat (kodi: 15019008083)

3.NS 10/0.4[kV] Stanovc- pompa e benzines (kodi: 15019008084)

4.NS NS 10/0.4[kV] Hagjaj- Stanovc (kodi: 15019008093)

5.NS 10/0.4[kV] Haradinaj- Stanovc (kodi: 15019008094)

6.NS 10/0.4[kV] Bregaj- Stanovc  (kodi: 15019008095)

7.NS 10/0.4[kV] Cakajt- Stanovc (kodi: 15019008096)

8.NS 10/0.4[kV] Petrol Olti Sllovenia Stanovc (kodi: 15019008185)

9.NS 10/0.4[kV] te  Shaljanët-Stanofc (kodi: 15019008190)

10.NS 10/0.4[kV] Vehbi Bregaj privat (kodi: 15019008175)

11.NS 10/0.4[kV] Ismail Isa Hajredinaj”ISMAIL HAJREDINAJ”B.I (kodi: 15019008215)

12.NS 10/0.4[kV] Haxhaj -Stanovc e Re ZPRR 2019- (kodi: 15019008232)

13.NS 10/0.4[kV] Haradinaj- Stanovc e reja (kodi: 15019008233)

Vendet: Stanofc i Ulët- një pjesë, Stanovci i Epërm, një pjesë e Lumit të Madh.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

NS 35/10kV Mazgiti  do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Cakajt Stanoc  (kodi: 15019008096) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Stanofc lagjja Cakaj.

Arsyeja: Ndërprerje për sigurie, rregullimi i trafo kullës, ndërrimi i izolatorëve dhe bazave të siguresave.

3.

Nga TS 110/10(20)[kV]  Prishtina 3 do të ndërprehet

LP 10kV Dalja nr. 6 Iliria  prej orës 09:00 deri në ora 11:00

Pa tension do të mbesin:

1.TS 10/0.4[kV] Shtëpia e Pensionistëve (kodi: 12000002009)

2.TS 10/0.4[kV] Hotel Iliria (kodi: 11000006021)

3.TS 10/0.4[kV] Llullat 1(kodi: 11000006022)

Vendet:  Objekti – Shtëpia e pensionisteve, konsumatorët pranë Trustit dhe Hotel Iliria, një pjesë e shtëpive dhe banesave në rr. Bajram Kelmendi pranë xhamisë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, eliminimi i kthinave të vjetra, punimi i kokave të kabllos dhe lidhja e tyre me kthina të reja.

4.

Nga TS 110/10(20)[kV]  Prishtina 2 do të ndërprehet:

LP 10kV Dalja nr. 30 Ilirida   (kod: 11000004) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Banesat- Blloqet përballë një pjesë në rr.Nazim Gafurri, një pjesë e rr. Ymer Lutfi Paqarizi (Taslixhe), një pjesë e rr.Mehmet Akif Ersoy dhe një pjesë e rr.Rasim Kiqina.

Arsyeja: ndërprerje për siguri, eliminimi i kthinave të vjetra, punimi i kokave të kabllos dhe lidhja e tyre me kthina të reja.

5.

Nga TS 220/10[kV]    Podujeva do të ndërprehet:

LP 10kV Bajqinë Pollatë  (kodi: 14000014) prej  09:00 deri në   14:00

Vendet: FAN Zahir Pajaziti, Letanc te Rexha, Smajlovit, Bajqinë, Kërpimeh, Repë, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylevicë, Brezë, Tërnavicë, Murgull, Zakutë, Metehi dhe Dobërdol.

Arsyeja: Ndërprerje për sigurie, përforcimi i shtyllës së tensionit të mesëm, ndërrimi i izolatorëve dhe punimi i urave të tensionit të mesëm.

Nga NS 35/10[kV] Fushë Kosovë do të ndërprehet:

TS 10/0.4[kV] Albana e Madhe – Shtëpia e Kulturës (kodi:15018008075) prej orës 10:30 – 12:00.

Vendet: Albana e Madhe (një pjesë).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri,  instalimi i daljes së re 0.4 kV  ne NS 10/0.4 kV Shtëpia e Kulturës Albana.

29.01.2023

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)[kV] Prishtina 5 do të ndërprehet:

LP 10[kV] Fusha e Pajtimit (kodi: 13000008) nga ora 09:00 deri 15:00

Vendet: Një pjesë e rr. Bajram Bahtiri afër shkollës, Nazim Gafurri, Mentor Ratkoceri, Abedin Rexha,Bedri Bajrami(shkolla e Gjelbër, banesat e solidaritet tek Fusha e Pajtimit, Një pjesë e rr  Haxhi Zeka, Një pjesë e rr. Lidhja e Prizrenit, Agim Bajrami, Ibrahim Krasniqi.

Arsyeja: Projekte investive, vendosja e kabllove te tensionit te ulet në blindën ekzistuese.

30.01.2023

Punime nga pala e tretë

Prishtinë

1.

Nga TS 35/20[kV] Prishtina 1

LP 20[kV] Dalja Fushë-Kosova nr.12 – stabiliment do të ndërprehen prej orës 11:00 deri në ora 15:00

1.TS 20/0.4[kV] Alban Osmani “BRITANIA HOMES” shpk (kodi: 10012183231)

2.TS 20/0.4[kV] Adriatik Azemi”BRITANIA HOMES”shpk (kodi: 10012183188)

3.TS 20/0.4[kV] T1 Bali Kabashi “CIMA” shpk (kodi: 10012183236)

4.TS 20/0.4[kV] T1 Bali Kabashi “CIMA” shpk (kodi: 10012183237)

5.TS 20/0.4[kV] Scan Color (kodi: 10012183041)

6.TS 20/0.4[kV] Gazmend Haziri (kodi: 10012183238)

Vendet: Rr. Hamdi Grajqevci, rr.Arbëria, rr.Dardani (një pjesë), Scan Color, banesat Britania Homes dhe rr. Besa- Besë.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

2.

TS 35/10 kV Koliq  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Grashtic Radashec ( kodi: 14016001) nga ora 10:00 deri 13:00

Vendet: Grashticë dhe Radashec.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Pejë

1.

Nga TS 110/10[kV] Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Juniku (kodi: 53000007) nga ora 11:30 deri në ora  16:30

Vendet: Lloqan, Dranoc, Sllup, Voksh, Polana, Pobergjë, Prilep, Rastavicë, Baballoq, LA Ramadani, Junik, Jasiq dhe Gjocaj.

Arsyeja: Punët që duhet te kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

31.01.2023

Punime në projekte investive

Ferizaj

1.

Nga NS 110/35/10[kV] Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Zona Industriale 2 (kodi: 41000025) nga ora 09:00 – 10:30 dhe 15:30 – 16:30

Vendet: Një pjesë e fshatit Konjuh dhe disa konsumatorë komercial të fshatit Livagjë/Livade, Magjistralja Ferizaj-Prishtinë dhe Magjistralja Lipjan-Prishtinë – konsumatorët komercial.

Arsyeja:  Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

Nga NS 110/35/10[kV] Lipjan

Pa tension mbesin këta trafostacione nga ora 09:00 – 16:30

1.TS 10/0.4kV Baza e betonit – Kolshi (kodi: 41000025172)

2.TS 10/0.4kV TS Regjep Hajdari (kodi: 41000025178)

3.TS 10/0.4kV TS Autolarje Fehmi Preniqi (kodi: 41000025232)

Vendet: White garden events, En- bi grill, afër Standard benz.

Arsyeja:  Projekt investiv, ndërrimi i tre transformatorëve.