Droni i rënë më 23 mars në lagjen Bair të Mitrovicës, Foto: Fuad Sylejmani

Policia largon dronin që ra në lagjen Bair të Mitrovicës (FOTO)

Sot rreth orës 14:00 një dron i përmasave rreth tre metra e gjysmë ka rënë në një oborr të një shtëpie në lagjen Bair të Mitrovicës.

Fuad Sylejmani, pronari i shtëpisë ku droni ka rënë, tha se menjëherë ka lajmëruar forcat e rendit dhe ata pastaj e kanë larguar dronin nga oborri i shtëpisë së tij.

“Kemi qenë duke punuar në oborr, rreth orës 14:00 kur ra droni, nuk kemi vërejtur ndonjë mbishkrim në dron por edhe kemi thirrë menjëherë policinë”, ka thënë ai për KALLXO.com.

Fuad Sylejmani, lagjia Bair, Mitrovicë
Droni i rënë më 23 mars në lagjen Bair të Mitrovicës, Foto: Fuad Sylejmani
Droni i rënë më 23 mars në lagjen Bair të Mitrovicës, Foto: Fuad Sylejmani
Droni i rënë më 23 mars në lagjen Bair të Mitrovicës, Foto: Fuad Sylejmani