Postet nga: Droni

Çfarë është Bayraktari?

Si kanë pasur ndikim kaq të madh në konfliktet e fundit dronët turq, që janë relativisht të lirë?

Si po e ndryshojnë dronët mënyrën e luftës në Ukrainë?

Lufta në Ukrainë po na tregon se mjetet ajrore pa pilot janë bërë pjesë e luftës moderne. Dronët kanë detyra të ndryshme, duke filluar nga vëzhgimi ...

Ministria e Mbrojtjes anulon blerjen e një droni

Në mesin e muajit mars, Ministria e Mbrojtjes hapi tender për blerje të një droni. Qëllim i blerjes ishte ngritja e operacionalitetit dhe efikasitetit në kryerjen e detyrave ...

E konfirmon KFOR-i: Droni që u rrëzua në Bair të Mitrovicës është i yni

Një dron, i cili ra sot rreth orës 14:00 në lagjen Bair të Mitrovicës, është i KFOR-it.

Agjencia e Shërbimit të Navigacionit Ajror konfirmon se kishte leje për operim të dronëve në zonën ku u rrëzua një i tillë

Sot rreth orës 14:00 një dron i përmasave rreth tre metra e gjysmë ra në oborrin e një shtëpie në lagjen Bair të Mitrovicës.

Policia largon dronin që ra në lagjen Bair të Mitrovicës (FOTO)

Sot rreth orës 14:00 një dron i përmasave rreth tre metra e gjysmë ka rënë në një oborr të një shtëpie në lagjen Bair të Mitrovicës.

'Bayraktarët' turq po e transformojnë luftën në Ukrainë

Një brohoritje gëzimi kumbon në një qendër sekrete komandimi. Në ekran, një tjetër raketë lansues rus është zhdukur në një re me copëza dhe tymi. Duke ...

Droni i prodhimit sovjetik u rrëzua në Zagreb nga drejtimi i Rumanisë

Objekti, që u përplas në një zonë të gjelbër në Zagreb të enjten rreth orës 23, është një dron ushtarak i prodhimit sovjetik, i cili ka ardhur nga ...