Pika kufitare në Jarinjë, Foto: KALLXO.com

Paralajmërimi për protesta në Serbi, KFOR dhe EULEX prezent afër pik-kalimit kufitar në Jarinjë -  FOTO

Një protestë afër pikë-kalimit kufitar në Jarinjë është paralajmëruar sot të mbahet.

Gazetarja e KALLXO.com, Adelinë Ahmeti aktualisht gjendet në Leposviq për të ndjekur nga afër zhvillimet atje.

Përgjatë rrugës që dërgon në pikë-kalimin kufitar janë parë automjete të misionit të NATO-s në Kosovë, KFOR dhe misionit të Bashkimit Europian për zbatim të ligjit, EULEX afër pikës kufitare.

Ndërsa, edhe Policia e Kosovës është e vendosur në pikë-kalimin kufitar, si zakonisht.

Aktualisht situata është e qetë.