Ilustrim: Poqi elektrik

Pa rrymë 12 orë nesër do të mbesin këto lokalitete në Kosovë

Kompania e distribuimit të energjisë elektrike në Kosovë, KEDS, ka njoftuar se nesër për shkak të punimeve në projekte të ndryshme do të ketë ndërprerje të rrymës, që në disa lokalitete do të zgjasin deri në 12 orë.

Ky është plani për ndërprerjet e parapara në rajone të ndryshme të Kosovës.

Punime në projekte investive në rajonin e Prishtinës.

Data e punimit: 06-10-2020

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

LP 10kV Nr.5 Xhemajl Ibishi me (kod: 12000001) nga ora 09:00 deri 21:00

Vendet: Xhemajil Ibishi, Ministria e Shëndetësisë dhe Dragodan (një pjesë).

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension për punime në TS Hoxhë Kadri Prishtina.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Hoxhë Kadri Prishtina me (kod: 12000015071) nga ora 09:00 deri 21:00

Vendet: Remonti, rruga UÇK (një pjesë), Jakove Xoxa dhe Meto Bajraktari.

Arsyeja: Montimi i kthinave 2+1 dhe ormanit të tensionit të mesëm në TS Hoxhë Kadri Prishtina.

3.

Nga TS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

LP 10kV Fshatrat 2 me kod: 14000010  nga ora 11:00 deri 13:00

Vendet: Fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: Rregullimi dhe kontrollimi i ndërprerësit të fuqisë.

4.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

LP 10kV Podujeva 1  (kodi: 14000001) prej orës 09:00 – 17:00

Vendet: Rr.Skënderbeu, rr.Brigadat (një pjesë) dhe Ujësjellësi i qytetit.

Arsyeja: Energjizimi i trafostacionit të ri.

Rajoni i Pejës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 06-10-2020

1.

Në TS 110/10 kV Klina  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Zajmi (kodi: 52000104) prej orës 10:00 – 14:00 .

Vendet: Videjë, Polc, Zajm, Drenoc, Pjetërq, Dugajevë, Bokshiq, Grabanicë, Dollovë, Qeskovë, Kpuz, Volljakë dhe Sferkë.

Arsyeja: Ndrrimi i shtyllave T.M. pastrami i trases.

Rajoni i Ferizajt

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 06-10-2020

1.

Në TS 35/10 kV Vrella  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fshatrat Magure (kodi: 41048002) prej orës 10:00 – 14:00 .

Vendet: Magure, Medvevc, Dobraje, Rreze, Blinaje, Qylage, Poturovc, Torine, Poturovc, Gllanice.

Arsyeja: Montimi i ndarësit linjore 10(20) kV

2.

Në TS 35/10 kV Ferizaj 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gaqka (kodi: 40042002) prej orës 09:00 – 12:00 dhe 13:00-16:00

Vendet: Greme,Gaçka,Burrnik,Izhanc,Kashtanjeva,Bajnicë,Semaj,Prushaj,Sllatina dhe bizniset private.

Arsyeja: Pastrimi I trasese.

Rajoni i Mitrovicës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 06-10-2020

1.

Në TS 110/10 kV Vushtria 2  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Qytet e fshatra   (kodi: 73000003) prej orës 10:00 -14:00.

Vendet: Gjykata e re, Kazerma 1, Zuqakë, Kosova Petrol, Sllatinë, Debërllukë 1, Debërllukë 2, Bajskë 1, Srekonica, Pasoma, Tërllabuq dhe Pompat Sllatinë..

Arsyeja: Bartja e rrjetit 10kv në shtyllën e re, terheqja e përcuesëve të lakuar dhe vendosja e siguresave 10kv.

2.

Në TS 35/10 kV Shupkovc do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kqiqi (kodi: 700000102) prej orës 09:00 – 12:00 dhe 13:00-16:00

Vendet: Shupkovci, Kçiqi i Vogël dhe Kçiqi i Madh..

Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

Rajoni i Gjakovës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 06-10-2020

1.

Në TS 35/10 kV Xërxa  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Xërxa  (kodi: 82081003) prej orës 10:00-14:00.

Vendet: Xëxe – kryesisht konsumatorë komercial – biznese

Arsyeja: Tërheqja  e përquesve të TM dhe pastrimi i trases.

2.

Në TS 35/10 kV Xërxa  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dejni  (kodi: 82081007) prej orës 13:00-16:00.

Vendet: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë, Ratkoc (një pjesë).

Arsyeja: Pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni

3

Në NS 110/35/10 kV Rahoveci  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Opterusha  (kodi: 82000010) prej orës 09:00-12:00.

Vendet: Brestoc, Celinë, Hoçë e Vogël, Hoçë e Madhe, Nagavc, Opterushë, Velika Hoca, Zoçishtë.

Arsyeja: Pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Rajoni i Gjilanit

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 06-10-2020

1.

Në TS 35/10 kV Kllokot  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Tërpeza  (kodi: 61065012) prej orës 10:00 -14:00.

Vendet: Zhiti, Tërpezë, Çifllak, Devajë, Kravaricë, Ballancë, T.S Privat 1  .

Arsyeja: Montim i shtyllës 12m në mes fushe.