Grafite të “kryqit me 4C” në lagjen Kroi i Vitakut në Mitrovicë

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se dje me 01.03.2024 në një shtëpi të pabanuar në lagjen Kroi i Vitakut në Mitrovicë të Veriut, janë vërejtur grafite të “kryqit me 4C”.

Sipas njoftimit të Policisë, në vendin e ngjarjes janë dalë njësitet përkatëse, ndërsa rasti vazhdon të jetë nën hetime.

Rasti është iniciuar si nxitje e përqarjes dhe mosdurimit.