Merdare - Ilustrim

Gjendja në pikat kufitare në hyrje të Kosovës

Kolona të automjeteve aktualisht nuk janë shumë të gjata në hyrje të Kosovës.

Të dhënat e fundit nga regjistri i Ministrisë së Punëve të Brendshme tregon se, kolona në hyrje në pikë kalimin kufitar Dheu i Bardhë, janë 450 metra të gjatë dhe pritja është 120 minuta.

Në hyrje në pikë kalimin kufitar në Merdare, pritjet janë 20-30 minuta.

Ndërsa, në pikë kalimet tjera kufitare pritjet janë vetëm 5 minuta.