Gjenden mbetje mortore në Prishtinë

Policia e Kosovës njoftoi të shtunën se në rrugën “Qëndresa”  në Prishtinë janë gjetur eshtra njeriu.

Sipas forcave të rendit, rasti është duke u hetuar.

“Dy dëshmitar meshkuj  kosovarë kanë informuar se në brendi të pyllit kishin hasur në disa eshtra të njeriut. Njësia përkatëse ka bërë tërheqjen e mbetjeve mortore dhe ka dërguar në IML për procedurë të mëtutjeshëm” – thuhet në raportin 24 orësh të Policisë së Kosovës.