ILUSTRIM - Rrjetet sociale foto REL AFP

E mitura raporton në polici inçizimin e paautorizuar nga i dyshuari

Një vajza e mitur nga Fushë Kosova, ka raportuar në polici për fotografimin dhe inçizimin e paautorizuar të bërë nga një i mitur.

Në bazës të raportit të policisë, rasti ka ndodhur në nëntor të vitit 2019.

Viktima ka raportuar në polici se i dyshuari i mitur, ka publikuar fotografitë e saj në rrjete sociale pa dëshirën e saj.

Me vendim të prokurorit, pas intervistimit të palëve, rasti shkon në procedurë të rregullt.