Babai në Lubishtë të Vitisë raporton në polici për vajzën e zhdukur para një muaji

Një vajzë në fshatin Lubishtë të Vitisë është zhdukur rreth një muaj më parë.

Babai i saj ka raportuar në polici gjatë ditës së djeshme se vajza e tij është larguar nga shtëpia me datë 6 dhjetor 2019, dhe që nga ajo ditë , nuk kanë asnjë informacion për vendndodhjen e vajzës së tij.

Policia ka bërë të ditur se po merret me rastin.