Foto: Komuna e Skenderajt

Artistja nga Skenderaj, synon të thyejë rekordin botëror Guiness për herë të tretë

Arbnora Fejza – Idrizi nga Skenderaj, po synon që për të tretën herë të thyejë rekordin botëror e të jetë pjesë e Librit të Rekordeve – Guiness.

Artistja merret me artin e palosjes së letrës e njohur si origami. Sot ajo ka arritur që të finalizojë mozaikun me origami, të flamurit të Republikës së Kosovës, njofton Komuna e Skenderajt.

Ky punim synon që të vendos një rekord të ri botëror në Guiness, ndërsa vlerësimi do të bëhet brenda 10 ditësh.

KALLXO.com ka raportuar për sukseset e artistes Arbnora Fejza – Idrizi.

Rekordin e parë ajo e theu me lulen më të madhe në botë të punuar me vetëm një fletë, rekord që e mbante Franca dhe më pastaj me vazon më të madhe nga letra.

Gruaja nga Skenderaj që ia solli Kosovës dy rekorde