Fatih Keskin

Arrestohet drejtori i një shkolle gyleniste në Bosnje

Mediat në Bosnjë e Hercegovinë kanë raportuar se drejtori i një shkolle gyleniste në këtë vend është arrestuar gjatë ditës së sotme në qytetin e Bihaqit.

Fatih Keskin, drejtor i shkollën së klerikut opozitar turk në ekzil, Fetullah Gulen, është arrestuar dhe është sjellë në Sarajevë, raporton Radio Sarajeva.

Avokati i tij ka thënë se vendndodhja e tij është e panjohur për momentin.