FOTO: ANP "Adem Jashari"

ANP shpërblehet me çmim në Londër

Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës i është ndarë çmimi për Biznes të Përgjegjshëm për impaktin e kompanisë në shoqërinë e vendit ku operon në ceremoninë e mbajtur nga “Peer Awards for Excellence” në Londër të Mbretërisë së Bashkuar.

“Përkushtimi i vazhdueshëm ndaj mbrojtes së ambientit duke përfshirë zvogëlimin e emetimit të dioksidit të karbonit, trajtimin e ujrave dhe të mbetjeve, proceset transparente të rekrutimit, shërbimet e reja me ndikim në rritjen e kënaqshmërisë së udhëtarëve si “Airport Helper”, si dhe implementimi i sistemeve më të avancuara të sigurisë dhe i atyre për trajtimin e aeroplanëve dhe udhëtarëve, kanë qenë pikat e vlerësuara nga juria që e kanë vendosur ANP “Adem Jashari” në listen e kompanive më të përgjegjshme ndaj shoqërise”, thuhet nw njoftimin e ANP-sw.

Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës “Adem Jashari” siç bëhet e ditur më tutje tashmë për disa vite qëndron në listën e aeroporteve më performancën më të lartë në Evropë, me ç’rast ka pranuar dhjetëra çmime për efikasitet në operime dhe përgjegjësi korporative.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!