array(1) {
 [0]=>
 array(4) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#B9D156"
  ["menu_attr"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["main_title"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["custom_item"]=>
  string(8) "?level=4"
 }
}

Portali ngatërron fotografinë e kryetarit të Deçanit me komandantin e ri të FSK-së

Deklarata

Kush është Bashkim Jashari që nga sot do ta komandojë FSK-në?

 

Media

Vlerësimi

Rrenë

Media online, kohaneës.info ka ngatërruar kryetarin e Deçanit, Bashkim Ramosaj me Bashkim Jasharin, komandantin e ri të Forcës së Sigurisë së Kosovës. Ky portal ka vendosur në lajm fotografinë e Ramosaj në vend komandantit, Jashari.

Artikulli

Bekim Jashari është emëruar sot komandant i ri i Forcës së Sigurisë së Kosovës nga presidentja Vjosa Osmani.

Jashari është biri i Rifat Jasharit dhe vjen nga familja Jashari.

 

Media online , kohaneës.info ka huqur fotografinë në lajmin me titull , “Kush është Bekim Jashari që nga sot do ta komandojë FSK-në”, pasi që në lajmin e publikuar ka vendosur fotografinë e kryetarit të Deçanit, Bashkim Ramosaj.

Kështu duke ngatërruar Bashkim Ramosaj me Bashkim Jasharin.