array(1) {
 [0]=>
 array(4) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#B9D156"
  ["menu_attr"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["main_title"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["custom_item"]=>
  string(8) "?level=6"
 }
}

Ramush Haradinaj e Besnik Tahiri (AAK). Foto: Facebook

AAK i Ha Fjalët Për Shpenzimet në Telefona

Deklarata

Besnik Tahiri: “Është e tmerrshme me ble telefona 850 euro… Këtu ka punë edhe për prokurorinë”

Besnik Tahiri, AAK

Vlerësimi

Qëndrim i ndërruar

Krypometri këtë e identifikon si qëndrim të ndryshuar të partisë të cilën e udhëheq kryeministri Ramush Haradinaj. Qeveria e Kosovës ka blerë 14 smartphone për zyrën e Kryeministrit Ramush Haradinaj.

Artikulli

Qeveria e Kosovës ka blerë 14 smartphone për zyrën e Kryeministrit Ramush Haradinaj.

KALLXO.com shkroi dje se janë shpenzuar mbi 6 mijë euro për 3 iPhone 7 dhe 11 Samsung.

Mirëpo Krypometri këtë e identifikon si qëndrim të ndryshuar të partisë të cilën e udhëheq kryeministri Ramush Haradinaj.

I ftuar si përfaqësues i AAK-së në DebatPërnime në ciklin e debateve para zgjedhjeve të jashtëzakonshme parlamentare të 11 qershorit, për të biseduar për integritetin publik të zyrtarëve politikë, anëtari i kryesisë së AAK-së, Besnik Tahiri kishte deklaruar se “është punë e tmerrshme blerja e telefonave” me para të buxhetit të shtetit.

Madje kishte deklaruar se këtu ka punë edhe për prokurorinë.

“Kjo puna e telefonave është hajgare. Është e tmerrshme me ble telefona 850 euro. Kur se ki ti tondin personal qysh e blen ti 850 euro telefonin. Kjo është punë e tmerrshme. Këtu ka punë edhe për prokurorinë”, kishte thënë Tahiri në DebatPernime të moderuar Jeta Xharrën në zgjedhjet e qershorit.

Në këtë debat, Tahiri kishte qenë i ftuar në debat për ta përfaqësuar AAK-në, ndërsa kreu i AAK-së, Ramush Haradinaj është sot në krye të Qeverisë.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!