Prishtina fillon pagesat për të prekurit me COVID-19, publikohen kodet e aplikuesëve që rimbursohen këtë muaj

Pas 3 muajsh stagnim, Komuna e Prishtinës ka filluar me ekzekutimin e mjeteve për të gjithë aplikuesit që kanë rezultuar pozitiv me COVID-19, përmes: RT – PCR (pra, që është në listat e IKSHPK-së) dhe klinikat private të licensuara nga Ministria e Shëndetësisë.

Serologjik – Qendrat e Mjekësisë Familjare, Prishtinë.

Rapid – Qendrat e Mjekësisë Familjare, Prishtinë.

Ministria e Financave gjatë javë së kaluar, ka bërë alokimin e mjeteve për pagesa ku përfshihen të prekurit me COVID-19 dhe fondin për bizneset e vogla për Komunën e Prishtinës.

Në njoftimin e Komunës thuhet se pagesat për të prekurit me COVID-19, pritet të kryhen brenda muajit maj.

Listën e kodeve që do rimbursohen gjatë këtij muaji e gjeni këtu.