Postet nga: pagesa

Subvencionimi me 50 euro në muaj, komuna njofton për kërkesat për adoptim të qenve endacakë

Komuna e Prishtinës përmes faqes ‘Shtëpi për çdo qen’ në të cilën jepen njoftime për iniciativën e pagesës me 50 euro në muaj ...

Borxhi ndaj KOSTT, komunave në veri u kërkohet të kontribuojnë nga buxheti

Ministri i Financave Hekuran Murati në mbledhjen Qeverisë bëri të ditur se komunave me shumicë serbe në veri të vendit u është kërkuar të deklarojnë buxhetin e tyre ...

Ferat Shala thotë se MINT ka paguar ekspertë një mijë euro në ditë

Deputeti i PDK-së, Ferat Shala, ka thënë se Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, ka paguar ekspertë 1 mijë euro dita, për hartimin e Strategjisë për ...

Komunën e Ferizajt e ‘mbulojnë’ përmbarimet, Thesari ia ndalon qasjen në pagesa

Nga data 6 nëntor 2023, Thesari i Shtetit i ka ndërprerë qasjen aktive zyrtarëve financiarë të Komunës së Ferizajt.

MASHTI liron disa studentë nga pagesa e Menzës dhe banimit në konvikte

Studentët që janë fëmijë të dëshmorëve, të invalidëve të luftës, të familjeve me asistencë sociale dhe studentët me nevoja të veçanta lirohen ...

Ministria e Arsimit: Është bërë pagesa për ata që kanë aplikuar deri më 29 gusht për tekste shkollore

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI) ka njoftuar se më 31 gusht ka përfunduar pagesa për furnizim me tekste shkollore për të gjithë ata që ...

Ish-ministrja Dumoshi kërkoi që të paguhet bredhi i blerë në vitin 2020, Ministria e Kulturës thotë se ai u ble pa procedura të prokurimit

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka konfirmuar se nuk është kryer pagesa për një bredh të blerë në vitin 2020 në kohën kur ministre e këtij ...

Certifikata e kaltër dhe përfitime të tjera në Twitter, Elon Musk njofton për një abonim mujor prej 8 dollarësh

Elon Musk ka njoftuar të martën se Twitter do ta nisë një abonim mujor prej 8 dollarësh (rreth 8 euro), duke u blerë përdoruesve certifikatën e kaltër ...