Intervistë: Prokurorja Speciale Drita Hajdari

Emisioni “Jeta në Kosovë” të enjten transmetoi intervistën me Prokuroren Speciale të Kosovës, Drita Hajdari.

Në këtë intervistë me Jeta Xharrën, prokurorja speciale Hajdari ka folur vendimin që të rihapen hetimet për rastin e dhunimit të Vasfije Krasniqit nga forcat serbe gjatë luftës.

Hajdari flet edhe për ish-prokurorin special, Elez Blakaj, i cili dha dorëheqje në gusht të këtij viti për shkak të kërcënimeve dhe presioneve dhe si dështoi Këshilli Prokurorial ta mbrojë atë.

Gjithashtu, Hajdari flet edhe për rastin ndaj ish-rektorit të UP-së, Enver Hasani, në të cilin ky i fundit qe shpallur i pafajshëm.