Postet nga: Emisioni "Jeta në Kosovë"

Sonte në 'Jeta në Kosovë' debati për bashkëjetesën ndëretnike në Kamenicë

Një nga komunat e rralla në Kosovë, ku pushteti lokal nuk i sheh qytetarët vetëm në baza etnike është Kamenica.

DebatPernime për integrimin e veriut

Funksionimi i jetës qytetare në tri komunat me shumicë serbe ishte temë diskutimi në DebatPernime.

Prifti ortodoks në Kosovë tregon përvojat me shqiptarët

Një debat publik në Prizren që u mbajt në kuadër të serive DebatPernime solli bashkë edhe prijës fetarë që ndanë përvojat e bashkëjetesës në diversitet ...

Sonte në Prizren mbahet 'DebatPernime' për tolerancën ndërfetare dhe ndëretnike

Emisioni “Jeta në Kosovë” do të mbajë sonte “DebatPernime” në Prizren ku do të diskutohet për tolerancën ndërfetare dhe ndëretnike.

Lumbardhi pa Gypa

Të enjten në emisionin ‘Jeta në Kosovë’ u transmetua debati rreth çështjes së iniciativës për ndërtimin e hidrocentralit në lumin Lumbardh të Pejës.

Lluka: Ne nuk i kemi dhënë asnjë status kompanisë Kelkos Energy

Valdrin Lluka, ministër i Zhvillimit Ekonomik, ka treguar se në mbledhjen e këshillit ndërministror nuk është dhënë asnjë aprovim dhe asnjë status për kompaninë Kelkos ...

Ajvazi: Nëse MMPH dërgon shkresë në do ta ndalim menjëherë operimin e kompanisë

Afrim Ajvazi nga Zyra e Rregullatorit të Energjisë, ka thënë se nëse Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor dërgon shkresë në ZRrE se një kompani po ...

Adriatik Gacaferi: Hidrocentralet duhet të ndalen në të gjithë lumenjtë

Adriatik Gacaferi, aktivist nga Deçani ka thënë se qytetarët e Pejës janë mobilizuar kundër ndërtimit të hidrocentralit  për shkak të përvojave që ...