array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}
Jeta Xharra

Jeta Xharra

E njohur për natyrën e saj të prerë dhe ‘intervistat e pamëshirshme’ me politikanë, Jeta Xharra

është drejtore dhe kryeredaktore e BIRN Kosova që nga viti 2005. Ajo, gjithashtu, drejton

emisionin “Jeta në Kosovë”, i vlerësuar me disa çmime për hulumtimet dhe temat e trajtuara.

Jeta e filloi punën e saj në gazetari me BBC, duke filluar si producente lokale dhe për t’u bërë

menaxhere e zyrës së BBC në Kosovë, duke punuar më tej edhe në BBC World Service në

Britani. Ajo përfundoi studimet master në Studimet e Luftës nga King’s College London (2000),

si dhe një master në shkrim skenarësh nga London College of Printing (2002). Jeta ka botuar në

media si The Independent, The Economist dhe Sunday Telegraph. Jeta ka qenë drejtore e zyrës

në Kosovë të IWPR, dhe ka dhënë kontributin e saj edhe në art dhe më gjerë në shoqërinë civile.

Pesë punëtore të RTK-së kërkojnë të ndalet gjuha kërcënuese dhe seksiste e bordit të mediumit publik

Radio Televizioni i Burrave 

Shkeljet që i konstatoi Auditori në RTK nën udhëheqjen e bordit dhe menaxhmentit të ri

Sanksionet e ShBA-së: Mesazhi i plotë i ambasadorit amerikan

Kriza në veri - Sanksione serioze të SHBA-së ndaj Kosovës, përjashtohemi nga Defender 23

Intervistë me Ambasadorin e Britanisë së Madhe në Kosovë, Nicholas Abbott 

Prokuroria: Jemi afër përfundimit të hetimeve për kontratën Paykos - Telekom

Kirurgu i SHSKUK-së Kavaja me vetëm nëntë operacione gjatë një viti

Pronarja e ordinancës private ku kishte punuar Aida Namani, kryetarja e bordit të SHSKUK-së, zgjidhet stomatologe në Stomatologji

A është shkurtuar orari për rezonanca magnetike në Radiologji me qëllim që t’u krijohet më shumë profit privatëve?

Manifesta: Kur rrënojat kthehen në art

Intervistë me Mark Galeotti - VIDEO

UP-ja pengon avancimin e një gruaje që mori më së shumti pikë nga komisioni vlerësues i FShMN-së

Çka ka përfituar BIRN nga RTK: dezinformatat dhe akuzat e rrejshme për shantazh 

Dëshmi të reja rreth lobimit me para të buxhetit për copëtim të territorit