Postet nga: Aktakuza per krime lufte

"Pijshin raki e birra e na thejshin shishet për krye" - Rrëfimi i dëshmitarit në gjykimin e Ekrem Bajroviqit për krime lufte

"Jam kanë me gruan dhe me fëmijën e vogël që nuk i ka pasë as 2 vjet. M'i kanë lypë dokumentet. Ia kam dhanë. Ka thanë: "Dil prej ...

"Pse jeni të sigurtë se kidnapimi është kryer nga UÇK-ja" - "100%, Kush tjetër, kufomat i mora nga Malisheva"

Gjykimi ndaj Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Rexhep Selimit, dhe Jakup Krasniqit është duke vazhduar me dhënien e dëshmitarit të radhës i emëruar me shifrën  ...

"Nuk e kam ditur se Jakup Krasniqi është zëdhënës i UÇK-së" - Gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve

Gjykimi ndaj Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Rexhep Selimit, dhe Jakup Krasniqit është duke vazhduar me dhënien e dëshmitarit të radhës i emëruar me shifrën  ...

Gjykimi ndaj ish-krerëve të UÇK-së, dëshmitari deklarohet se është punonjës në Ministrinë e Brendshme të Serbisë

Gjykimi ndaj Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Rexhep Selimit, dhe Jakup Krasniqit është duke vazhduar, ata akuzohen për krime lufte dhe krime kundër njerëzimit në Gjykatën ...

VIDEO - Zllatan Arsiq lirohet nga akuza për krime lufte

Zllatan Arsiq, i akuzuar për krime lufte kundër popullatës civile gjatë periudhës së luftës në Kosovë, është shpallur i pafajshëm nga Gjykata e Prishtinë...

Dushko Arsiq dënohet me 13 vite burgim për krime lufte në Kosovë

Dushko Arsiqit i akuzuar për krime lufte në fshatin Butovc të Prishtinës, në periudhën janar-qershor të vitit 1999 u gjet fajtor nga Gjykata e Prishtinës dhe u ...

Avokatët e Thaçit në Hagë kërkojnë të tërhiqen për shkak të mospagesës, reagon Ministria e Drejtësisë

Më një parashtresë të bërë më 19 janar të këtij viti, avokatët Gregory Kehoe, Joe Reeder, Greenberg Legal Associates dhe Ekipi mbështetës i Greenberg, kanë kë...

Gjykimi ndaj Ekrem Bajroviqit për krime lufte, dëshmitari rrëfen tmerret që i përjetoi nga i akuzuari dhe forcat e tjera serbe

Azem Tuzi ishte dëshmitari i radhës, pas Sami Shalajt, në gjykimin e Ekrem Bajroviqit, i cili akuzohet për krime lufte ndaj popullatës civile shqipatare në fshatrat ...