array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(25) "https://kallxo.com/dosja/"
 }
}

Valdete Daka gjatë vitit 2019 bleu shtëpi pushimi e banesë në vlerë 216 mijë euro

Vetëm gjatë vitit 2019, kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), Valdete Daka, ka blerë një banesë në vlerë 140 mijë euro dhe një shtëpi pushimi në vlerë 76 mijë euro.

Shtëpia, banesa dhe veturat e Ardian Gjinit

I pari i komunës së Gjakovës, Ardian Gjini, ka deklaruar se posedon një banesë në vlerë prej 30 mijë e 500 euro, një  shtëpi në vlerë prej 40 mijë euro ...

Pasuria e Inspektorit të Përgjithshëm të AKI-së, Burim Ramadani

Kreu i Inspektoratit të Përgjithshëm të Agjencisë Kosovare të Inteligjencës, Burim Ramadani, në deklarimin e pasurisë për vitin 2019 ka deklaruar se posedon një banesë në emë...

Pasuria milionëshe e kryetarit të Prizrenit, Mytaher Haskuka

Mytaher Haskuka, kryetar i Prizrenit, në deklaratën e pasurisë të dorëzuar në Agjencionin Kundër Korrupsion, ka përfshirë pronat e paluajtshme që ka në pronësi të ...

Kursimet e familjes së Lutfi Hazirit, mbi 200 mijë euro

Kryetari i komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, në deklarimin e pasurisë familjare ka treguar se ka trashëguar mbi 1,7 milion euro toka familjare.

Sa kushton shtëpia e Hashim Thaçit

Presidenti Thaçi ende nuk ka arritur të paguajë shtëpinë në të cilin jeton.