Postet nga: AKI

Aksioni Polici - AKI, konfiskohet drogë në vlerë rreth 70 mijë euro

Katër persona të dyshuar janë arrestuar nga Policia gjatë një aksioni antidrogë në fshatin Grejkoc të Suharekës.

VIDEO - Zyba pas raportimit të Drejtorit të AKI-së: Duhet kujdes i shtuar, aktualisht nuk ka siguri në Serbi

Deputeti i Kuvendit të Kosovës nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje, Salih Zyba ka kërkuar kujdes nga mekanizmat shtetërorë dhe nga qytetarët që lë...

Vendimi që priti 1063 ditë për t’u vendosur nga Gjykata e Apelit

Vendosja për caktimin e masës së sigurisë në rastet e shpifjes është njëra nga vendimet e rëndësishme në trajtimin e këtyre rasteve. Por një ...

Gjykata e Prishtinës e humb kompetencën për të gjykuar padinë e ish-shefit të AKI-së

Gjykata e Apelit ka marrë aktvendim përmes të cilit gjykimin e padisë së ushtruar nga ish-shefi i AKI-së, Agron Selimaj, kundër portaleve “Insajderi” dhe “Telegrafi” ia ka caktuar ...

Kontesti në mes të ish-shefit të AKI-së dhe mediave, kërkohet që çështja të mos trajtohet nga Gjykata e Prishtinës

Seanca gjyqësore e mbajtur për shqyrtimin e kontestit në mes të ish-shefit të AKI-së, Agron Selimaj dhe portaleve ‘Telegrafi’-i dhe ‘Insajderi’ është ndrëprerë.

Komandanti i KFOR-it ka takuar shefin e AKI-së dhe drejtorin e Policisë së Kosovës

Komandanti i Misionit paqeruajtës të NATO-s në Kosovë (KFOR) gjeneralmajori Özkan Ulutaş ka pritur në takim drejtorin e Agjencisë Kosovare të Inteligjencës, Petrit Ajeti dhe drejtorin e Policisë ...

13 policë përfundojnë trajnimin për Njësinë e Mbrojtjes së Afërt

Në ambientet e Akademisë së Kosovës për Siguri Publike sot u mbajt ceremonia e diplomimit për 13 zyrtarët policorë të cilët përfunduan trajnimin për ...

Shtyhet seanca në betejën gjyqësore mes ish-shefit të AKI-së kundër ‘Insajder’ e ‘Telegraf’

Sot ishte paraparë të zhvillohej seanca përgatitore në Gjykatën e Prishtinës për padinë e ushtruar nga ish-shefi i Agjencisë Kosovare të Inteligjencës Agron Selimaj kundë...