array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(25) "https://kallxo.com/dosja/"
 }
}

Vlera e shtëpisë pronave dhe makinës së Kryetarit të Deçanit

I pari Komunës së Deçanit, Bashkim Ramosaj në Agjencionin kundër Korrupsion ka deklaruar se posedon në emër të përbashkët një truall në vlerë 400 mijë ...

Pasuria e deputetit Shkumbin Gashi

Deputeti i Kuvendit të Kosovës, ish nënkryetari i Komunës së Pejës, Shkumbin Gashi në Agjencionin Kundër Korrupsion ka deklaruar se posedon në emër të ...

Kjo është pasuria e vajzës deputete të Gani Gecit

Deputetja e Lidhjes Demokratike e Kosovës (LDK) në deklarimin e pasurisë në Agjencinë Kundër Korrupsionit (AKK), ka deklaruar në pronësi të përbashkët se posedon një ...

Drejtori i Trustit me rreth 260 mijë euro para të gatshme në banka

Drejtori i Fondit Pensional të Kosovës ‘Trust’, Adrian Zalli, sipas deklarimit të pasurisë në Agjencinë Kundër Korrupsionit (AKK), i ka të kursyera rreth 260 mijë euro para të gatshme ...

Deputeti pejan që hoqi dorë nga aksionet në klubin e futbollit

Deputeti i Kuvendit të Kosovës, ish nënkryetari i Komunës së Pejës, Shkumbim Gashi, në deklarimin e pasurisë për këtë vit ka deklaruar se posedon ...

Udhëheqësi i Departamentit Special të Gjykatës së Apelit shtëpinë e tokat në emër të babës

Udhëheqësi i Departamentit Special të Gjykatës së Apelit shtëpinë e tokat në emër të babës