array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(25) "https://kallxo.com/dosja/"
 }
}

Dreka e punës e kabinetit të Hotit në Vërmicë që kushtoi mbi 490 euro

Drekat e shtrenjta të kabinetit Hoti, u pagua peshk, biftek e pije alkoolike

Mëditjet e delegacionit të Kosovës në ShBA, për 6 ditë më shumë se një rrogë mesatare në vend

Një delegacion prej tetë anëtarësh, të cilit i printe shefi i Qeverisë, Avdullah Hoti, u nis drejt Shtëpisë së Bardhë më 31 gusht.

Pas raportimit të KALLXO.com, ATK e dërgon në Anti Korrupsion zyrtarin e saj

Divizioni i Standardeve Profesionale në Administratën Tatimore të Kosovës e ka dërguar në Agjencinë Kundër Korrupsion, zyrtarin Burim Troni, pas raportimit të KALLXO.com, në lidhje ...

Këta janë zyrtarët e lartë të ATK-së të cilëve do t'u verifikohet pasuria

Drejtorë, zëvendësdrejtorë dhe menaxherë të Administratës Tatimore të Kosovës do t'i nënshtrohen kontrollit të plotë të pasurisë nga Agjencia Kundër Korrupsionit.

Pasuria e zv/drejtoreshës së AKI-së

Zëvendësdrejtoresha e Agjensisë së Intelegjencës së Kosovës (AKI), në mars të 2020 ka bërë deklarimin e pasurisë në Agjensinë kundër Korrupsionit-AKK.

Shpenzimet e Ragip Begajt për dreka, karburante e telefon

Gjatë vitit 2019, shpenzimet e zyrës së Kryetarit të Komunës së Malishevës, Ragip Begaj kanë qenë 11,653 euro. Këto shpenzime përfshijnë ato të karburanteve, telefonit, pritjeve zyrtare, ...