Postet nga: Bashkim Hyseni

Arsyetimi i Apelit për kthimin në paraburgim të Ilir Abdullahut, i dyshuar në rastin e vrasjes së Triumf Rizës

Ilir Abdullahu i njohur me nofkën 'Liza', i dyshuar për vrasjen e Triumf Rizës, arratisjen e tij për 15 vite nga organet e drejtësisë e kishte ...

Ish-zyrtari policor përballet me video-incizime të momentit kur dyshohet se lëvizi mostrat për një tender 730 mijë euro

Jeton Menxhiqi, i akuzuar nga Prokuroria se kishte ndërhyrë në një procedurë prokurimi për një tender në vlerë 730 mijë euro në gusht të vitit 2017, është përballur me ...

Ky është vendimi i Apelit për 16 të akuzuarit në rastin ‘Toka 3’

Gjykata e Apelit e ka vërtetuar aktgjykimin lirues të Gjykatës Themelore të Prishtinës për rastin ‘Toka 3’ ku Baki Abdullahu dhe 15 të tjerë akuzoheshin për shpë...

Gjykimi ndaj ish-kreut të Gjilanit, prokuroria kërkon rivendosje pas lirimit nga akuzat për krim të organizuar

Në Gjykatën e Apelit sot u mbajt seanca ndaj Qemajl Mustafës dhe të tjerëve për shpërdorim të detyrës zyrtare e krim të organizuar, pasi ...

Rasti ‘Çekiçi’ Apeli vërteton dënim prej 30 vitesh

 

Dështon zgjedhja e dy gjyqtarëve të Kushtetueses, Kuvendi vendos ta përsëris konkursin

Pas tre rundeve të votimit Kuvendi i Kosovës nuk ka arritur të zgjedhë dy kandidatët për gjyqtar të Gjykatës Kushtetuese.

Apeli: Gjykata e shkallës së parë nuk arsyetoi konfirmimin e aktakuzës ndaj zyrtarëve të KPM-së

Gjykata e shkallës së dytë e ka rrëzuar vendimin me të cilin ishte konfirmuar aktakuza për marrje ryshfeti nga të dyshuarit Luan Latifi, ish-kryeshef i Komisionit të ...

Trajtimi ndër vite i rastit të të dyshuarit për vrasjen e 18 vjeçares

Një proces gjyqësor i cili sipas Ligjit do duhej të përfundonte brenda 120 ditëve, akoma nuk ka filluar të trajtohet edhe pse janë bërë gjashtë vite prej ...