Rreziku nga përdorimi i steroideve - LIVE

Në emisionin “Kallxo Përnime” po transmetohet hulumtimi për rrezikun nga përdorimi i steroideve anabolike.

A po bëhet shitja e steroideve në Kosovë pa kritere?

A është e ndaluar shitja e steroideve anabolike pa recetën e mjekut?

Cilat janë pasojat e përdorimit të steroideve nga të rinjtë që merren me sport?

Çfarë thonë ekspertët shëndetësorë për ndikimin dhe rreziqet nga përdorimi i steroideve?

Çfarë thotë eksperti i fitnesit për përdorimin e steroideve?

Rrëfimi i përdoruesit të steroideve!

Si po shiten steroidet në barnatoret e Prishtinës pa recetën e mjekut?

Në pjesën e dytë të emisionit transmetohet intervista me Majlinda Bregasin, shkrimtare dhe profesoreshë e gjuhës italiane dhe latine në Fakultetin e Filologjisë në Universitetin e Prishtinës.

Pse kemi nevojë të lexojmë dhe çka të lexojmë?

Për çka flitet në librat e parë të Majlinda Bregasit?

Çka tha at Zef Pllumi në intervistën e fundit në jetën e tij që ia dha Majlinda Bregasit?

Pse vendosi Bregasi të shkruajë libër që bazohet në jetën e malësorëve e priftërinjve shqiptarë gjatë mesjetës?