Themelohet klubi i parë i futsallit në Suharekë

Suhareka njihet si njëri prej qyteteve që e ka vëmendjen e sportit me klubin e futbollit Ballkani dhe klubin e basketbollit KB Ylli.

Suharekës tani iu ka shtuar edhe një klub tjetër, FC 13 Qershori në futsall.

FC 13 Qershori është klubi i parë nga Suhareka në futsall që pritet të marrë pjesë në gara zyrtare që organizohen nga FFK-ja.

Ky klub është themeluar më 7 dhjetor dhe nga sezoni i ardhshëm do t’i nisë garat në Ligën e Parë.