array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}
Arlinda Mehmeti

Arlinda Mehmeti

Arlinda Mehmeti ka të përfunduar studimet master për Qeverisje Lokale dhe Shoqëri Demokratike në kuadër të universitetit të Gjilanit.

Është juriste e diplomuar në universitetin e Prizrenit “Ukshin Hoti”.

Mehmeti është pjesë e Rrjetit Ballkanik të Gazetarisë Hulumtuese – BIRN që nga qershori i vitit 2021, kur punën e ka filluar si praktikante për të vazhduar më pas si monitoruese dhe hulumtuese juniorë në rajonin e Prizrenit.

Para se t’i bashkohet ekipit të BIRN Kosova ka punuar në organizatën joqeveritare “Ec Ma Ndryshe”, Universitetin e Prizrenit, USAID-JSSP dhe në Gjykatën Themelore të Prizrenit.

Për disa vite ka qenë po ashtu vullnetare në organizatën ECD dhe në American Corner. Ka kryer disa trajnime profesionale në hartimin e shkresave juridike.

Skema se si u tentua transporti i drogës nga Kosova për në Zvicër sipas dosjes së Prokurorisë

Vrasja e shokut për 20 euro, Apeli vërtetoi dënimin me mbi 24 vjet burg

Prokuroria mirëpret vendimin e Apelit në rastin e Gucatit dhe Haradinajt

Arsyetimi i vendimit të Apelit për Gucatin dhe Haradinajn

Apeli konfirmon dënimin ndaj Gucatit e Haradinajt, ua ulë dënimin nga tre muaj

Vrasja e 31 vjeçarit nga Kukësi, Gjykata ia vazhdon paraburgimin Dibran Hoxhës dhe pesë të dyshuarve të tjerë

Sot pritet vendimi i Apelit ndaj Gucatit e Haradinajt

Vrasja e 31 vjeçarit nga Kukësi, Prokuroria kërkon vazhdimin e paraburgimit për Dibran Hoxhën dhe të dyshuarit e tjerë

Apeli e kthen në rivendosje aktakuzën për rastin e 17 kg drogë në Prizren

83 vjeçari shpallet fajtor për ryshfet

Konferenca e Thaçit dhe të tjerëve, trupi gjykues publikon axhendën

Më 2 shkurt pritet vendimi i Apelit ndaj Gucatit e Haradinajt

Gjykimi i Pjetër Shalës, avokati kërkon që Shala të lirohet apo t’i caktohet arresti shtëpiak

Prizren, Gjykata aprovon një propozim të ish-përmbarueses, e cila po gjykohet për konfiskimin e traktorit të një personi të gabuar

Apeli e kthen në rigjykim rastin e rrënimit të aneks-objektit të kompleksit “Abi Çarshia”