Postet nga: Dënim

Pejë - Dënohet me 3000 euro gjobë për sulmin pas zënkës në parking

Princ Dobroshi është dënuar sot nga Gjykata e Pejës për vepër penale të sulmit.

Dënohen të bashkakuzuarit e Tunë Kçirajt

Hil Kaçinari, Pater Berisha, Shpejtim Kastrati, Kadri Krasniqi dhe Safet Kyçyku, janë shpallur sot fajtorë nga Gjykata e Prizrenit.

Burg dhe gjobë për dy vëllezërit për përdorim dhe armë pa leje

 

Burgim deri në 10 vjet për zjarrvënie të qëllimshme

Si pasojë e zjarreve që kanë përfshirë rajone të ndryshme të Kosovës në javën e fundit, një qytetar i Malishevës ka vdekur.

Prizren, dënohet me tri vite burg për vjedhje të rëndë

Gjykata Themelore në Prizren ka dënuar me tre vite burgim, një mijë euro gjobë dhe dënim plotësues të akuzuarin G. Sh. për vjedhje të rëndë.

Rrjeti i Grave mirëpret dënimin me burg të përjetshëm për vrasësin e gruas dhe vajzës

Rrjeti i Grave të Kosovës (RrGK) mirëpret Vendimin e Gjykatës së Apelit për të dënuar me burgim të përjetshëm Pjetër Nrecaj, pë...

Naim e Bekim Rexhepi dënohen me gjobë për rrahjen në lokalet e QKUK-së / VIDEO

Naim e Bekim Rexhepi, të akuzuarit për veprën penale lëndim të lehtë trupor janë dënuar me gjobë nga Gjykata e Prishtinës.

Gjykata Kushtetuese Vendosi për Ankesën e Slobodan Gavriqit

Serbit që më 25 dhjetor të vitit 2014 ju gjetën në veturën që po e drejtonte  më shumë se 12 kg eksploziv në  Prishtinë dhe i cili u dënua me 11 ...