Postet nga: asdren mekaj

Dëshmitari: Në emër të detyrimit të akuzuarit Asdren Mekaj i janë paguar rreth 400 mijë euro

Zef Gruda, babai i të dëmtuarit Pal Gruda, gjatë deklarimit të tij në Gjykatë ka thënë se Pali i ka dhënë të akuzuarit Asdren Mekaj rreth 400 mijë ...

Gjykimi për detyrim, dëshmitari: Kam takuar nënën – gjyqtare dhe babanë - avokat të të akuzuarit

Asdren Mekaj është ulur në bankën e të akuzuarve në Gjykatën e Prizrenit për t’u përballuar me aktakuzën e Prokurorisë Speciale.

Plagosja pas pyetjes: "A do të votosh Gazmendin e LDK-së?", i akuzuari e pranon fajësinë

Bashkim Racaj ka dalë para Gjykatës së Pejës për t’u ballafaquar me aktakuzën e Prokurorisë për plagosjen e Sezair Belegut.

“Voto Gazin” - “Nuk e ndërroj askënd me Ramushin”, ky bashkëbisedim dyshohet të shkaku për tentimvrasjen në çarshi të Pejës

Bashkrim Racaj ka dalë para gjykatës së Pejës për t’u ballafaquar me aktakuzën e prokurorisë për plagosjen e Sezair Belegut.

Gjykimi ndaj djalit të gjyqtares, dëshmitari: Djali im ka qenë vazhdimisht i kërcënuar nga Asdren Mekaj

 

Incidenti me armë në Pejë, paraburgim për të pandehurin

Të pandehurit Bashkim Racaj i është caktuar paraburgim për incidentin që ka ndodhur në Pejë ku ishte plagosur me dy plumba Sezair Belegu.

I dëmtuari në gjykimin për detyrim: Vazhdimisht kam qenë i detyruar t’i bindem Asdren Mekajt

Gjykimi ndaj Asdren Mekaj, i cili nga Prokuroria Speciale po akuzohet për veprën penale të detyrimit, ka vazhduar me dëgjimin e dëshmitarit.

Dështon seanca ndaj Asdren Mekajt, i akuzuar për detyrim

Në Gjykatën e Prizrenit ka dështuar të mbahet gjykimi ndaj të akuzuarit Asdren Mekaj i cili nga Prokuroria Speciale po  akuzohet për veprën penale të detyrimit.