Postet nga: Aktakuza

Komisioni i KGJK-së: 8 aktakuza të pranuara në vitin 2023 për rastet ku viktima ishin gazetarët

Komisioni i Këshillit Gjyqësor të Kosovës për monitorimin, vlerësimin dhe raportimin e Planit strategjik për përmirësimin e qasjes në drejtësi si ...

Kokaina e lojërat e fatit, Prokuroria në Prizren ngrit aktakuzë kundër tre personave

Prokuroria e Prizrenit ka njoftuar se ka ngritur aktakuzë për shitblerje të narkotikëve dhe organizim të skemave piramidale kundër tre personave.

Dështon seanca ndaj ministrit Sveçla dhe deputetëve të LVV-së, të akuzuar për gazin lotsjellës

Në Gjykatën e Prishtinës dështoi të mbahej seanca ndaj ministrit të Punëve të Brendshme Xhelal Sveçla, dhe deputetëve nga rradhët e LVV-së Salih ...

Sulmi i Xhavit Halitit ndaj Arben Gashit – Rasti rrezikon të parashkruhet në Gjykatë

Seanca ndaj Xhavit Halitit i cili akuzohet se sulmoi Arben Gashin në Kuvendin e Kosovës në maj të vitit 2018, ka dështuar përsëri të mbahet.

Nën kërcënimin e briskut kreu grabitje në zyrën e një operatori telefonik, Prokuroria ngrit aktakuzë

Prokuroria Themelore në Prizren, Departamenti për Krime të Rënda ka ngritur aktakuzë kundër të pandehurit B.L., i cili gjendet në paraburgim nën dyshimin se ka ...

Raporti për aksidentet në vendin e punës - hetime të vonuara, të cekëta dhe me prova jo të detajuara

Rrjeti Ballkanik për Gazetari Hulumtuese (BIRN Kosova) ka publikuar raportin “Viktimat e padrejtësisë”, në të cilin janë grumbulluar gjetjet mbi të drejtat dhe sigurinë në punë për ...

Ish-deputeti Haxhi Shala sot del para gjyqit në Hagë, akuzat me të cilat ngarkohet ai

Ish-deputeti i Kuvendit të Kosovës dhe ish-eprori i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK), Haxhi Shala, pritet të paraqitet në Gjykatën Speciale në Hagë.

Detaje nga aktakuza, për çfarë akuzohet saktësisht Haxhi Shala?

Zyra e Prokurorit të Specializuar ka publikuar aktakuzën (e redaktuar), e ngritur ndaj ish-eprorit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK) dhe ish-deputetit Haxhi Shala, i cili është ...