Premium Pro me premium ZBRITJE për Black Friday në Kujtesa!

Këtë Black Friday, Kujtesa sjell OFERTAT më atraktive dhe të volitshme në vend, duke i plotësuar të gjitha kërkesat dhe dëshirat në çdo Famijle.

Oferta vjen me një zbritje të jashtëzakonshme në Pakon Premium Pro nga 29.50€ në VETËM 24.00€, ku përveç zbritjes ju përfitoni edhe 1 Muaj FALAS!

Oferta vlenë për klientët e ri si dhe klientët aktual të Kujtesa të cilët dëshirojnë të kalojnë nga pako egzistuese në Pakon Premium PRO për 12 Muaj dhe të përfitojnë plot 1 Muaj Falas, pra, edhe një herë nga 29.50€ për vetëm 24.00€.

Për të gjithë të interesuarit, Ofertën e Black Friday, mund ta gjeni në cilëndo pikë shitëse të Kujtesa në Kosovë. Oferta është e limituar, andaj nxitoni dhe përfitoni nga kjo SUPER Ofertë!

Kujtesa JOTE, përjetim i ri.