Mega Hero në Mega ZBRITJE për Black Friday në Kujtesa!

Për këtë Black Friday, Kujtesa për ju sjell Mega Zbrijte në pako Mega Hero!

Oferta për këtë Black Friday në Kujtesa i plotëson të gjitha kërkesat, nevojat e dëshirat për një familje. Me 40% ZBRITJE, Pako Mega Hero nga 24.99€ në VETËM 14.99€, përfshinë 1 Resiver HD me të gjithë platformën televizive të Kujtesa me mbi 250+ Kanale të ndryshme Nderkombëtare dhe Kombëtare Ekskluzive si: KlanKosova, T7, Dukagjini, Kanal10 e shumë të tjera.

Mirëpo emocionet e kësaj pako janë tek plot 26 Ligat e Sportit më të shikuara të cilat transmetohen në Kujtesa si: UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Conference League, Serie A (transmetim ne kanale Internacionale), La Liga, Ligue 1, Carabao Cup, Coppa D’Italia, NBA, BIBL, Formula 1, MotoGP, Wimbledon si dhe shumë e shumë Sporte të ndryshme në plot 16+ Kanale të Sportit.

Pa e harruar Shpejtësinë më të madhe të Internetit në vend, deri në 1 Gbps!

Po të njëjtën Ofertë Klientët mund t’a paguajnë për 1 Vit dhe të marrin plot 37% ZBRITJE, nga 239.90€ për vetëm 149.99€.

Për të gjithë të interesuarit, Ofertën e Black Friday, munden me marr në cilëndo Pikë Shitëse të Kujtesa në Kosovë. Oferta vlen deri më 27 Nëntor 2021. Sasia është e limituar, andaj nxitoni dhe përfitoni nga kjo MEGA Ofertë!

ABONOHUNI TANI: https://www.kujtesa.com/ofertat/

Komunikojmë bashkë në një rrjet!

Kujtesa!