Ndriçohet Birra Peja për 16-Vjetorin e Pavarësisë së Kosovës

Për të nderuar 16-vjetorin e pavarësisë së Kosovës, Birra Peja ndriçoi fabrikën e saj me flamurin e Kosovës, duke përcjellë një mesazh të fuqishëm të unitetit dhe krenarisë kombëtare.

Ky akt simbolik shpreh respektin dhe vlerësimin e kompanisë ndaj rëndësisë historike të kësaj date për vendin dhe qytetarët e tij, duke theksuar njëkohësisht rolin e bizneseve në mbështetjen e vlerave dhe identitetit kombëtar.

Gjesti i Birrës Peja shërben si një kujtesë për të gjithë që të rifreskojnë lidhjet e tyre me historinë dhe të ardhmen e Kosovës.

KJO ËSHTË BIRRA E VENDIT!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BIRRA PEJA (@birrapejaofficial)