Festoni 28 Nëntorin në vendlindje duke udhëtuar me ofertat tona

Dita e Pavarësisë e njohur edhe si “Dita e Flamurit” ose “Dita e 28 Nëntorit”, është një nga festat më të rëndësishme kombëtare në historinë e shqiptarëve.

Andaj, Prishtina Ticket  për gjatë gjithë muajit nëntor është përkujdesur që të sjell çmime speciale për të gjitha shqiptarët që duan ta kalojnë këtë festë në atdhe, pra në Kosovë.

Ofertat speciale mund ti gjeni këtu;

 

Pse duhet ta kaloni 28 Nëntorin në atdhe?

Më 28 Nëntor, Kosova transformohet në një qendër e ngjarjeve të mëdha dhe festimeve kombëtare. Ka parada, ceremoni zyrtare, koncerte, dhe ngjarje kulturore që janë të hapura për të gjithë. Është një mundësi e mrekullueshme për të përjetuar kulturën dhe historinë e Kosovës në një atmosferë të këndshme dhe të ngrohtë.

Dita e Flamurit është një ditë për të nderuar dhe kujtuar heronjtë dhe figurat e rëndësishme të historisë së Kosovës që kontribuan në pavarësinë e vendit. Vizitimi i varrezave dhe monumenteve të heronjve është një mënyrë e përshtatshme për të njohur historinë dhe trashëgiminë e tyre.

Si ta rezervoni biletën tuaj?

Mjafton të hyni në ueb-faqen www.prishtinaticket.net dhe drejtohuni në ofertat speciale të cilat publikohen rregullisht në pjesën e poshtme të faqes.

Rezervimet e biletave mund t’i bëni tani duke shfrytëzuar mundësinë që ofron vetëm Prishtina Ticket – REZERVO BILETËN.

Në biletë të udhëtimit përfshihen rezervim i ulëses, check in, bagazh dore dhe bagazh deri në 20 kg – PA KOSTO SHTESË.

Shërbimi për Klientin në Prishtina Ticket ju ofron zgjidhjen më të mirë. Ju lutem na telefononi çdo ditë duke filluar nga ora 8:00 deri 23:00. Kurseni kohë dhe para duke rezervuar online.

Mënyra e pagesës së biletës tuaj përfundohet lehtësisht nëpërmjet: Mastercard, Visa, Klarna Sofortüberweisung, Apple Pay, Google Pay, Twint, PostFinance ose E Finance.

Ne ofrojmë shërbime profesionale dhe korrektësi maksimale.

Rezervo online ose na telefononi në numrat në vijim:

🇩🇪 +49 7621 9165 313

🇨🇭 +41 61 510 06 86

🇽🇰 +383 49 200 286

🇸🇪 +46 470 580 944

🇸🇮 +386 47 774 141

Të gjitha destinacionet:

Basel/Mulhouse  – Prishtinë – Basel/Mulhouse;

Berlin Brandenburg  – Prishtinë – Berlin Brandenburg;

Düsseldorf  – Prishtinë – Düsseldorf;

Stuttgart  – Prishtinë – Stuttgart;

Münster Osnabrück  – Prishtinë – Münster Osnabrück;

München  – Prishtinë – München;

Nürnberg  – Prishtinë – Nürnberg;

Ljubljana  – Prishtinë – Ljubljana;

Memmingen – Prishtinë – Memmingen.

 

Kontaktet në Facebook dhe Instagram.